MARDİN / YEŞİLLİ - Mehmet Emin Demir Anadolu Lisesi

Kas

YKS'de ilk 30 bine girerek Hukuk Fakültesi bölümünü kazanan Tülay, son sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi. Sınavı nasıl kazandığını anlatan Tülay, aynı zamanda öğrencilerimizden gelen sorulara da tüm içtenliğiyle cevap verdi. Tülay kazandı, o bir "Şampiyon". Şimdi sıra yeni "Şampiyon"lar yetiştirmekte. Darısı tüm öğrencilerimize...

Kas

Güvenli okul kapsamında okulumuzun içinde ve dışında yer alan tüm kameralarımızın bakımını gerçekleştirdik. Çalışmayan kameralarımız etkinleştirildi. Böylece gençlerimizin ve okulumuzun güvenliğini bir nebze de olsa artırmış olduk.

Kas

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında akademik çalışmalarımıza DYK'larla devam ediyoruz. 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik hazırbulunuşluk sınavı 12.09.2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Öğrencilerimize de başarılar diliyoruz.

Ara

Tüm sınıflarımızda öğrenme durumlarımızı tespit etmek adına kazanım değerlendirme sınavlarımızı yaptık. Sınavlara katılım sağlayarak öğrenmeye ve ilerlemeye istekli olduklarını gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eğitimin temel unsurlarından biri olan velilerimizi ziyaret ettik. Bizlere kapılarını, sofralarını, gönüllerini açtılar. Çocuklarımızın geleceğini, umutlarını, hayallerini konuştuk. Ortak paydada buluştuk. Tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.